NRK Meny
Normal

Full mann kastet spritflaske mot politiet

En full mann forstyrret trafikken ved Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg og ble veldig sint på politiet da de kom til stedet onsdag ettermiddag.

Storbyen kjøpesenter Sarpsborg

Storbyen kjøpesenter, Sarpsborg.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Meldingene kom inn til politiet rundt kvart på fire og gikk på at mannen i 30-årene virket veldig full. Kan skulle også ha kastet seg foran biler i kjøpesenterområdet.

- Vi kjørte ut for å se til ham og det likte han veldig dårlig, opplyser operasjonsleder Martin Schie ved Østfold politidistrikt.

Mannen kastet en spritflaske etter bilen til politipatruljen som kom til stedet.

- Han ble innbrakt av patruljen og kan forvente seg en bot for ordensforstyrelse når han våkner, sier operasjonslederen.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil vurdere bom-rabatt

    Fredrikstad-ordførere Jon-Ivar Nygaard vil se på muligheten til å gi beboerne på Ambjørnrød rabatt i bomringene, som kommer opp neste år. Det skriver Fredriksstad Blad. Lokalsamfunnet på Ambjørnrød har ikke vært fornøyd med å måtte betale for å kjøre inn til byen. Grunnen er blant annet at de må reise til byen for å komme seg til butikken.

  • Sæves på 25-plass

    Johann Jørgen Sæves ble nummer 25 i verdenscupen i skøyter på distansen 1000 meter. Askim-løperen gikk inn på tiden 1.11,83.