Kapteinen: –Fornøyd med ett poeng

Sarpsborg 08 fikk med seg et viktig poeng hjem fra Åråsen. Noe Sarpsborg-08s kaptein Ole Heieren Hansen var veldig fornøyd med.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det endte 0-0 mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08 på Åråsen lørdag kveld. Sarpsborg 08 fikk med seg det poenget de kom for å ta i en meget sjansefattig forestilling.

–Vi kom hit og var fornøyd med ett poeng i utgangspunktet,så vi er veldig fornøyd med uavgjort,sa Sarpsborg-08s kaptein Ole Heieren Hansen til C-more etter kampen.

Ole Heieren Hansen

Sarpsborgs kaptein Ole Heieren Hansen var fornøyd med ett poeng på Åråsen.

–Vi har vært naive

Sarpsborg kom med en ny formasjon til kampen og spilte for første gang med tre midstoppere. Noe som passet kapteinen meget bra.

–Jeg trivdes veldig godt med det. Jeg følte at jeg hadde god kontroll hele kampen,så det funka veldig bra,sier Heieren Hansen.

Sarpingene lå lavt og kompakt og nektet gjestene rom. Kun ved et par-tre anledninger kom gjestene med noen spede forsøk fremover. Men hadde Sarpingene vært heldig så kunne de stjålet med seg alle tre poengene da Franck Djà Djedjè testet skuddfoten i første omgang.

–Dette er jo helt nytt for oss. Vi har vært veldig naive tidligere, noe bortestatistikken vår viser, men vi prøvde noe nytt og jeg syns vi responderte veldig bra,sier kapteinen.

–Burde skapt mer

Hjemmelaget hadde stort sett ballen gjennom hele kampen. Men slet altså med å skape de helt store målsjansene i sommersola på Åråsen. Gjestene burde skapt mer i følge kapteinen. Som forøvrig synes det var deilig temepratur lørdag kveld.

–Dette er som sagt noe nytt for oss. Vi kunne og burde skapt mer, men vi er fornøyd med ett poeng her. Tre poeng får vi ta senere, avslutter Heieren Hansen.

Skuffet LSK-trener

Hjemmelagets trener Magnus Haglund var langt fra fornøyd med ett poeng på hjemmebane lørdag kveld. Han så sitt lag dominere banespillet uten å klare å utnytte det.

Magnus Haglund

Lillestrøm-trener Magnus Haglund.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

–Vi møter et utrolig lavtliggende Sarpsborg-lag. Det er veldig vanskelig å trenge gjennom så mange spillere. Men det føles som om vi skapte nok til å vinne kampen, så jeg er skuffet over ett poeng,sa Haglund til C-more etter kampen.

Sarpsborg 08 tok med det sitt tredje poeng på bortebane i år. Sarpingene innehar fortsatt 11. plassen i eliteserien. Disse to lagene møtes igjen i cupens kvartfinale 13 august. Også den kampen spilles på Åråsen.

Laster innhold, vennligst vent..