NRK Meny
Normal

Kapteinen måtte smile av supporterne

Til tross for nederlaget i cupfinalen ble Sarpsborg 08s spillere tatt i mot med sang og jubel i Sarpsborg i kveld. Rundt 1000 mennesker hadde møtt opp.

Sarpsborg 08 ble hyllet etter cupsølvet.

Sarpsborg 08 ble hyllet av særpingene etter cupsølvet.

Foto: Sara Vilde Solås / NRK

– Vi skal inn å møte en fantastisk gjeng med supportere nå, så jeg må smile, sier Ole Heieren Hansen, kaptein i Sarpsborg 08 bare timer etter nederlaget i cupfinalen.

Allsang og supporterrop kimet over Sarpsborg torg i kveld. Rundt 1000 mennesker ventet spent på spillerene som kom direkte fra bankett i Oslo.

– Vi blir nok fornøyd med sølv etter hvert som man tenker på det og tiden går, vi hadde alle drømt om å få løfte den gjeveste pokalen i kveld og da er det tungt å ikke få gjort det.

– Vi kommer rett fra kampen i Oslo og nå skal vi ta i mot guttane. Vi er veldig fornøyde med sølvet, smiler en blid supporter, Ellen Bjørnsen.

Rundt 1000 personer hadde møtt opp.

Rundt 1000 personer møtte opp for å ta imot Sarpsborg spillerne.

Foto: Sara Vilde Solås / NRK

Skuffa, men stolt.

– Jeg er veldig skuffa, men samtidig stolt av byen vår og laget vårt som har kommet så langt, sier supporterleder i Fossefallet, Fazli Maxharraj.

– Det er ikke ti år siden vi jublet for å få Vålerenga hjemme i tredje runde, og nå spiller vi finale, det er stort!

Ikke alle var like fornøyde med dagens kamp, og noen gledet seg mer til festen enn til å ta i mot gutta.

– De var dyktige som kom til finalen, men kroppsspråket i dag i tillegg til dårlig støtte fra tribunen gir en dårlig kveld, men vi skal feste likevel, sier en litt skuffa supporter til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra Østfold

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud
  • Leter etter dement mann

    Politiet leter etter en dement mann i 50-årene i Skiptvet. Mannen har på seg mørkeblå olabukse og en lys blå T-skjorte. Han er ca. 170 cm høy, har normal kroppsbygning og mørkt kort hår. Mannen er savnet fra en institusjon. Politiet ønsker at publikum skal ta kontakt ved observasjon.