NRK Meny
Normal

Kan utsette flyplassåpning

Den nye direktøren i Rygge Sivile lufthavn åpner for at det kan bli utsettelse av åpningen av den nye flyplassen.

Fly
Foto: Rainer Prang / NRK

Den nye direktøren i Rygge Sivile lufthavn, Pål Tandberg, åpner for at det kan bli utsettelse av åpningen av den nye flyplassen. 

- Målet vårt er 1. oktober i år, men eierne våre tar en utsettelse, om vi kan få til gode avtaler med flyselskapene, sier Pål Tandberg som tiltrådte stillingen i dag sier det viktigste er å få til gode avtaler.

 Norwegian har bekreftet forhandlinger

Tandberg vil ikke si noe om hvilke destinasjoner det skal flys til og fra, eller hvilke selskap som skal fly.

- Vi er i forhandlinger med flere. Norwegian Airlines har selv bekreftet at de forhandler med oss, og de er ett av flere selskaper, sier han.

Tiltrådte torsdag

Pål Tandberg har siden januar 2007 sittet i selskapets styre, og er nå direktør for forretningsutvikling i Borregaard. Tidligere har han vært administrerende direktør i Denofa i Fredrikstad.

Han begynner i jobben umiddelbart og slutter samtidig i selskapets styre.
 
- Selskapet er inne i en aktiv oppbyggningsfase med fokus på operativ drift, og det er derfor vært viktig å få på plass en permanent ledelse og organisasjon i selskapet, sier selskapet i en pressemelding.
 
Jan Robert Danielsen har som innleid konsulent ledet selskapet fra etablering i 1999.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Spydeberg på rådmannsjakt igjen

    Rådmann Gry Sjødin Neander i Spydeberg har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander har vært rådmann i Spydeberg siden september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. – Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Krever utredning om Tim Daniel

    Sakkyndige må finne ut hvorfor seksten måneder gamle Tim Daniel døde. Det krever foreldrene. Gutten var avhengig av helsehjelp døgnet rundt, men mistet livet mens han bodde i en kommunal barnebolig i Sarpsborg. Fylkesmannen mener Sarpsborg kommune har brutt kravet om forsvarlige tjenester, men at kommunen ikke kan klandres for selve dødsfallet.

    Tim Daniel Harlem
    Foto: Privat