Kan utsette flyplassåpning

Den nye direktøren i Rygge Sivile lufthavn åpner for at det kan bli utsettelse av åpningen av den nye flyplassen.

Fly
Foto: Rainer Prang / NRK

Den nye direktøren i Rygge Sivile lufthavn, Pål Tandberg, åpner for at det kan bli utsettelse av åpningen av den nye flyplassen. 

- Målet vårt er 1. oktober i år, men eierne våre tar en utsettelse, om vi kan få til gode avtaler med flyselskapene, sier Pål Tandberg som tiltrådte stillingen i dag sier det viktigste er å få til gode avtaler.

 Norwegian har bekreftet forhandlinger

Tandberg vil ikke si noe om hvilke destinasjoner det skal flys til og fra, eller hvilke selskap som skal fly.

- Vi er i forhandlinger med flere. Norwegian Airlines har selv bekreftet at de forhandler med oss, og de er ett av flere selskaper, sier han.

Tiltrådte torsdag

Pål Tandberg har siden januar 2007 sittet i selskapets styre, og er nå direktør for forretningsutvikling i Borregaard. Tidligere har han vært administrerende direktør i Denofa i Fredrikstad.

Han begynner i jobben umiddelbart og slutter samtidig i selskapets styre.
 
- Selskapet er inne i en aktiv oppbyggningsfase med fokus på operativ drift, og det er derfor vært viktig å få på plass en permanent ledelse og organisasjon i selskapet, sier selskapet i en pressemelding.
 
Jan Robert Danielsen har som innleid konsulent ledet selskapet fra etablering i 1999.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grace Bullen til finalen i u23-VM

    Bryteren Grace Bullen fra Fredrikstad er klar for finalen i u23-VM. Hun vant 8-2 over japanske Kumano i semifinalen onsdag ettermiddag. Bullen kontrollerte kampen og ledet på det meste 8-0. Hun bryter finalen torsdag mot en kinesisk jente.

  • Advarer i Trollhättan

    Den svenske kommunen Trollhättan har gått ut med en advarsel om en person som går omkring i byen med en utkledning lik den drapsmannen Anton Lundin Petterson hadde under skoleangrepet i 2015. Fire personer døde som følge av angrepet, inkludert gjerningsmannen.