NRK Meny
Normal

Kan bli Petters siste sesong

– I år satser jeg alt på ett kort, sier Solberg.

Video nsps_upload_2010_2_5_20_15_21_1320.jpg

Rally Sverige blir hans VM-runde nummer 150. Årets sesong kan fort bli Petter Solbergs siste.

– I år satser jeg alt på et kort. Hva som skjer neste år vet jeg ikke. Jeg tenker kun på det ene mesterskapet jeg er med og fighter om nå.

LES OGSÅ:

Ingen intekt på satsingen

Da Subaru la ned sin rally-satsing, gikk Petter Solberg fra å ha en inntekt på seks millioner euro til å ikke tjene noen ting i dag.

– Det jeg tjener nå, er å oppnå noe her i livet. Det er også som en liten hevn på det som har vært de siste årene. Men hvis du tenker på penger, så er det ingen ting. Alt går til rallysatsing.

Blir en tøff sesong

Solberg kjører i år for sitt eget team, og det store målet er å krone verket med VM-gull. Han skal kjøre en Citroên C4 , og har gått til innkjøp av to slike biler i år. Om Satsingen er god nok til å bli mester gjenstår å se.

– Det blir kjempetøft å fighte med disse fabrikksteamene. Men hvis du ikke prøver, så vet du aldri. Jeg skal prøve å gi gutta et skikkelig kjør.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Truet med pistol mot hodet

    Politiet fikk melding sent torsdag kveld om at en kvinne var skallet ned av en mann i en bolig i Fredrikstad. Mannen truet henne også ved å holde en pistol mot hodet hennes. Klokka fem ble mannen pågrepet utenfor en bolig på Rolvsøy. Pistolen viste seg å være gassdrevet og ikke funksjonell, melder politiet.

  • Tatt på avfallsanlegg

    To menn ble pågrepet etter at de stjal gjenstander fra Rokke avfallsanlegg i Halden. De to blir også siktet for oppbevaring og bruk av narkotika, melder politiet.