NRK Meny
Normal

Kamp om plass i eliteserien

Comet kjemper fra toppen av sin serie mot Stjernen i bunnen av sin. Torsdagens kvalifiseringskamp er gratis i Halden ishall.

Comet-supportere

Comet-supportere.

Foto: Espen Evensen / NRK

Følg kampen her!

Hør radiointervju med Johansen fra Comet og Løvdal fra Stjernen:

Ishockey

Comet

Foto: Halden Dagblad
Stjernen

Stjernen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

– Vi har vært ute i Halden og i kontakt med våre samarbeidspartnere. Alle var helt med og nå kommer alle som vil gratis inn i Halden ishall de tre siste kampene i sesongen, sier sportslig leder i Comet Halden, Glenn Joahnsen.

– Vi ser på dette som en god belønning for et godt gjennomført seriespill i førstedivisjon. Denne kampen er premien, som vi koser oss med, sa Johansen til NRK.no før kampen.

Ser fremover

Markedssjef Ørjan Løvdal i Stjernen Hockey i Fredrikstad forteller om en omfattende forberedelse før torsdagens kamp.

– Vi har forberedt oss så godt vi kan og føler oss klare for kvalifiseringsspillet. Vi har trenet veldig bra siden siste seriekamp og lagt spesielt stor vekt på tempo, sier han.

Er dere skuffet over at dere i det hele tatt må spille kvalifisering?

Nei. Vi har vel lagt det bak oss. Vi ser fremover. Vi håper på god stemning og med gratis billetter bør det jo i alle fall komme tusen tilskuere. Og da blir det nok det.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brenner fortsatt

    Det brenner fremdeles i Sefa-bygget i Sarpsborg. Brannen i næringsbygget gir dessuten mye røyk og politiet slipper derfor ikke de evakuerte inn til leilighetene sine. Politistasjonssjef i Sarpsborg Ketil Lunde forteller til NRK at det gjenstår mye arbeid på stedet.

  • River brannskadd næringsbygg

    En gravemaskin er i ferd med å rive deler av Sefa-bygget som ble totalskadd i en brann natt til mandag. Politiet sa i natt at det kunne bli aktuelt å rive bygget for å få slukket mest mulig.

    Riving av Sefa-bygget i Sarpsborg
    Foto: Sara Vilde Solås/NRK