NRK Meny
Normal

Spilte 23 kamper for FFK i fjor - nå er han klar for Råde i 4. divisjon

Råde IL ligger i 4. divisjon uten muligheten til å rykke opp. Nå har de likevel klart å tiltrekke seg nok en profil.

Julius Adaramola og Jens Berg

Julius Adaramola sammen med sportssjef i Råde IL, Jens Berg.

Foto: Råde IL

Den nigerianske 26-åringen har spilt for Fredrikstad de tre siste sesongene, og fikk med seg totalt 75 kamper i den rødhvite drakta.

Nå har han skrevet under på en korttidskontrakt med Råde IL i 4. divisjon (!), til tross for at laget ikke rykke opp, på grunn av at Norges Fotballforbund denne sesongen legger om seriesystemet.

– Kontrakten er signert og vi venter nå bare på en bekreftelse fra Norges Fotballforbund. Vi håper at Julius er spilleklar til vår bortekamp mot Tistedalen 16.5, skriver klubben i en pressemelding.

Solid forsterkning

Julius Adaramola føyer seg dermed inn i en lang rekke av tidligere fotballprofiler som nå spiller i den røde drakta.

I april signerte også tidligere landslagsspiller Simen Brenne for klubben, som har Vidar Martinsen (Moss, FFK) og Jon-Andre Fredriksen (Moss, Sarpsborg 08, Hartlepool) som spillende trenere.

Sistnevnte er svært fornøyd med å ha fått på plass en svært solid forsterkning for vårsesongen.

– Det er veldig morsomt å få en spiller av et slikt kaliber til klubben, det vil styrke oss. Det er gjennom at han kjenner Vidar, samt en sportslig ledelse som jobber godt her i klubben at vi har fått til at han skal spille for oss frem til august, sier Fredriksen til Fredriksstad Blad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.