Normal

Joackim Jørgensen vil revansjere dette

Sarpsborg 08 får i dag besøk av Åge Hareide og Viking. Midtbanespiller Joackim Jørgensen tror på tre poeng.

Joackim Jørgensen utvist mot Viking

Sarpsborg 08s midtbanespiller, Joackim Jørgensen (t.v.) ble utvist i forrige møte med Viking.

Foto: Ellingsen, Tommy / SCANPIX

Sarpsborg 08 ligger sist på tabellen, har sluppet inn flest mål, scoret nest minst og har allerede rykket ned til 1. divisjon.

Men de blå og hvite fra Sarpsborg har fortsatt masse å spille for. De ønsker å avslutte sesongen med stil, det sier en av lagets viktigste spillere denne sesongen, Joackim Jørgensen.

– Det hadde smakt utrolig godt med en seier før serien avsluttes. Jeg tror vi vinner mot Viking. Vi skal i alle fall gi det vi har for nettopp det, sier han til klubbens hjemmesider.

Vil ikke bli med ned

Jørgensen ble utvist tidlig i andre omgang da lagene møttes i Stavanger i juni. Det gjorde jobben langt tøffere for sarpingene, som måtte se Johan Lædre Bjørdal utlikne til 2–2 for Viking. Nå ønsker han å revansjere seg.

– Det er klart. Jeg syns det røde kortet den gang var i overkant strengt, og det preget oss nok litt resten av kampen. Det var en kamp vi helt klart kunne ha vunnet, sier midtbanespilleren.

Jørgensen annonserte forøvrig i går at han ikke ønsker å bli med Sarpsborg 08 ned en divisjon. Han har fått smaken på å spille på landets øverste nivå.

– Kommer det tilbud fra norske eliteserieklubber eller utenlandske klubber, blir det til at jeg takker ja. Men selvsagt må Sarpsborg 08 gi sin velsignelse til det, jeg er fortsatt under kontrakt, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Ønsker seier for god start på 2012

Også Vikings redningsmann den gang ønsker seg tre poeng i dag. Klubben ligger i «ingenmannsland» på tabellen, men Lædre Bjørdal mener allikevel at en seier mot Sarpsborg er viktig.

– En ting er poengene. En annen er muligheten til å klatre på tabellen. En tredje er den gode følelsen som skapes av bra prestasjoner, og som er fin å ta med i inngangen til 2012-sesongen, sier han til viking-fk.no.

– Vi skal gjøre alt for å vinne, og vi vet hva som venter oss, understreker Lædre Bjørdal.

Kampen begynner 18.00 på Sarpsborg stadion og du kan følge den minutt for minutt på NRK Sport.

Johan Lædre Bjørdal og Tarik Elyounoussi

Johan Lædre Bjørdal ønsker en god start på neste sesong. Her i duell med Fredrikstad-spiller Tarik Elyounoussi.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Strømmen kan forsvinne

    Strømkunder i Sør-Norge må være forberedt på at strømmen kan bli borte i kortere eller lengre perioder.. NVE ber folk om å holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt som følge av den sterke vinden, da disse kan være strømførende.