NRK Meny
Normal

Jakter på både kniv og knivstikker

Politiet i Sarpsborg ønker å komme i kontakt med en navngitt person etter at en mann ble stukket med kniv i natt.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet skriver på Twitter søndag ettermiddag at de ønsker å komme i kontakt med personen for å avklare vedkommendes rolle i saken.

Knivstikkingen skjedde i en leilighet på Borgenhaugen i Sarpsborg natt til søndag.

– Vi leter fortsatt, sier operasjonsleder Bjørge Haugen søndag morgen. Det er ikke noe nytt å melde fra i natt.

Det omtalte vitnet har forklart seg, men politiet ønsker ikke å gi noen kommentarer om hva vedkommende har fortalt. Bakgrunnen for knivstikkingen er også så langt ikke kjent.

Nødmelding i halv ett-tiden

– Det innkom en melding fra AMK om at en mann var stukket i magen på en adresse på Borgenhaugen. Det var like etter klokka halv ett, sa nattens operasjonsleder Terje Nordang til NRK.

– Nå leter vi etter en formentlig gjerningsmann. Vi har ikke kontroll på hverken gjerningsmann eller stikkvåpen foreløpig.

Den skadde ble fraktet til Oslo universitetssykehus med ambulanse. Skadene er ifølge politiet alvorlige. Politiet har ikke fått noen nye meldinger om offerets tilstand, sier Haugen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann gikk berserk på Rømskog spa

    Politiet måtte i natt ta hånd om en beruset mann i 20-årene etter at han gikk berserk på Rømskog spa. Ifølge politiet var mannen i slåsskamp med flere andre personer, og han gikk også løs på flere biler og på interiøret til spa-anlegget. Mannen er anmeldt og blir avhørt søndag.

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.