NRK Meny
Normal

Jakter på både kniv og knivstikker

Politiet i Sarpsborg ønker å komme i kontakt med en navngitt person etter at en mann ble stukket med kniv i natt.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet skriver på Twitter søndag ettermiddag at de ønsker å komme i kontakt med personen for å avklare vedkommendes rolle i saken.

Knivstikkingen skjedde i en leilighet på Borgenhaugen i Sarpsborg natt til søndag.

– Vi leter fortsatt, sier operasjonsleder Bjørge Haugen søndag morgen. Det er ikke noe nytt å melde fra i natt.

Det omtalte vitnet har forklart seg, men politiet ønsker ikke å gi noen kommentarer om hva vedkommende har fortalt. Bakgrunnen for knivstikkingen er også så langt ikke kjent.

Nødmelding i halv ett-tiden

– Det innkom en melding fra AMK om at en mann var stukket i magen på en adresse på Borgenhaugen. Det var like etter klokka halv ett, sa nattens operasjonsleder Terje Nordang til NRK.

– Nå leter vi etter en formentlig gjerningsmann. Vi har ikke kontroll på hverken gjerningsmann eller stikkvåpen foreløpig.

Den skadde ble fraktet til Oslo universitetssykehus med ambulanse. Skadene er ifølge politiet alvorlige. Politiet har ikke fått noen nye meldinger om offerets tilstand, sier Haugen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.