NRK Meny
Normal

Jakten på sesongkort er igang

Under en uke etter at forrige sesong ble avsluttet med NM-gull har hockeygale sarpinger startet jakten på sesongkort for neste sesong.

Sparta Warriors vs. Stavanger Oilers

Sesongkortene går unna i Sparta, og dermed kan dette bli et vanlig syn i Sparta Amfi også neste sesong.

Foto: Vidar Tangerud

Lederne i Sarpsborg-klubben fikk såvidt hvile etter at gullrusen hadde lagt seg i byen. Nesten umiddelbart etter at sesongen ble avsluttet startet nemlig trofaste supportere jakten på billetter til neste sesongs kamper.

Ifølge markedssjef i Sparta, Tony Malm, har nærmere 200 blå-hvite supportere allerede meldt sin interesse.

– Det har vært en stor pågang allerede nå. Det er vel nesten 200 privatpersoner som har meldt ifra om at de vil ha sesongkort neste år, og da har den muligheten vært til stede i en uke.

Rekordtidlig interesse

Etter at Sparta tok en topplassering i serien og hentet hjem den etterlengtede «bøtta» for første gang på 22 år, har ishockey-interessen i Sarpsborg tatt enda mer av - hvis det i det hele tatt er mulig.

Malm innrømmer at spillernes gode prestasjoner på isen har mye å si for publikumstallene i «Hockeytown» - som i år har vært høyere enn noen gang.

– Nå har det vært en litt spesiell sesong, i og med at vi vant både seriemesterskap og NM-gull. Det er veldig stor interesse rundt ishockey nå, så det må vi spinne videre på. Folk har vel aldri sendt inn ønske om sesongkort så tidlig noen gang, sier han.

Nøyaktig hvor mange sesongkort klubben håper på å selge er ifølge markedssjefen enda litt tidlig å si, men de har et klart mål.

– Vi hadde totalt 1700 sesongkort i år, og vi håper på å slå det tallet før neste sesong.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: