NRK Meny
Normal

Investorer kan redde Stjernen

En investorgruppe med Henning Forsberg i spissen skal være villig til å hjelpe gjeldstyngede Stjernen.

Stjernen
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Ishockeyklubben i Fredrikstad sliter både sportslig og økonomisk denne sesongen.

De siste ukene har klubben vært i uformelle samtaler med flere aktuelle investorer om et tettere samarbeid, skriver Fredriksstad Blad.

- Jobbes med ulike løsninger

- Situasjonen er uforandret, men det jobbes med ulike løsninger. Inntil vi har fått noe på plass, ønsker jeg ikke å kommentere denne situasjonen, sier Stjernens klubbdirektør Svein Hansen.

 Stjernen sliter tungt med en gjeldspost på rundt 1,7 millioner kroner.

En gjeld som også har begrenset handlingsrommet for treneren Ulf Weinstock. Det har ført til at Stjernen ligger på kvalifiseringsplass i eliteserien etter en rekke stygge tap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil erstatte dyrka mark

    Dyrka mark som blir bygd ned av veier eller jernbane bør erstattes ved nydyrking eller ved å flytte matjord. Det foreslår Olav Moe, leder i samferdselskomiteen i Østfold fylkeskommune. Han går inn for at jordflytting skal vurderes ved alle nye samferdselsprosjekter som berører med enn 20 dekar dyrka mark.

  • Truet med pistol

    To menn ble pågrepet i Moss i natt etter at en av dem hadde truet flere andre personer med en pistol. Ifølge politiet startet det hele med et slagsmål ved en bensinstasjon. En mann truet med pistol og stakk så fra stedet. Politiet pågrep de to i boligen til den ene. De fant pistolen og det viste seg å være en soft gun.