NRK Meny

Innstilt til OL-deltagelse

Norges Skytterforbund har innstilt to skyttere fra Østfold til OL i Rio. Både Malin Westerheim og Are Hansen fra Krappfoss i Moss er innstilt. Westerheim er innstilt i øvelsene 10 meter luftrifle og 50 meter halvmatch, mens Hansen er innstilt i 10 meter luftrifle. Det er Olympiatoppen som foretar det endelige uttaket.

Malin Westerheim
Foto: Norges Skytterforbund

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • 40 prosent flere oppdrag

  Redningsselskapet har hatt rekordmange oppdrag i Oslofjorden i sommer. Ifølge Redningsselskapets egen statistikk økte antall oppdrag i landet med 17 prosent. I Østfold, Vestfold og Telemark økte antall oppdrag med nesten 40 prosent. Skipper Svein Åge Olsen på «RS Horn Rescue» i Hvaler sier han ikke kjenner statistikken, men det har helt klart vært mer å gjøre i sommer.

  Horn Rescue hjelper seilbåt
  Foto: Redningsselskapet
 • Tons of Rock ble for store

  Arrangementer på Fredriksten festning i Halden bør være for et publikum på mellom ti og femten tusen. Det sier festningsforvalter Morten Kjølbo til Halden Arbeiderblad. Tons of Rock-festivalen er flyttet til Ekebergsletta i Oslo, etter fem år på Fredriksten. – Arrangørens ambisjoner blir for store for Fredriksten, sier Kjølbo.

  tons of rock 2015
  Foto: Rune Fredriksen / NRK