NRK Meny
Normal

Innbrudd i Nordlies PC

FFK jakter utro tjener. Styrelederen vil skifte låser på kontorene.

Tom Nordlie
Foto: GISLE ODDSTAD / Scanpix

Tom Nordlie hevder at noen i klubben har tatt seg inn på kontoret og tatt i bruk datamaskinen hans.

– Når du skrur av pc-en og lukker døra når du går fra jobb, og pc-en står på og døra er åpen når du kommer dagen etter, er det noe galt. Det må ryddes opp i dette syklubb-greiene, sier han til VG Nett.

LES OGSÅ:

Sjokkert styreleder

Styreleder Svein Johannessen varsler nå at han vil bytte låsene til klubbens kontorer fordi han ikke har kontroll på hvem som har nøkler til de forskjellige dørene.

Overfor VG innrømmer han at han er sjokkert over forholdene som har kommet frem etter at han ble valgt til ny styreleder 4. januar.

– Det er ingen lekkasjer fra det styret jeg representerer, men det har vært det tidligere. Det er et problem. Vi må få slutt på dette, ellers råtner vi innvendig, sier han til VG Nett.

Refset media

Tom Nordlie valgte også å ta et oppgjør med media under dagens pressekonferanse.

– Det har vært belastene for familien og barna. Det topper seg når den ene sønnen min i dag ikke ville gå på skolen. Tenk litt over det når dere kritiserer i alle retninger uten å tenke dere om, sier Tom Nordlie.

Han mener enkelte lokalmedier har skutt fra hofta i første stund.

Grensen går ved familien

– Når en må lese ting om seg selv som er langt unna sannheten har det gått litt langt. Jeg er sterk og tåler masse, men grensen går for meg når det går ut over familien.

Nordlie påpeker at han selv har jobbet i media og han respekterer jobben som journalister gjør og han har et godt forhold til de fleste i media.

– I dagens samfunn er det viktig å komme først, men ikke først med sannheten. Det blie en suggesjon, at man drar i en retning som er helt syk. Jeg forlanger kritisk journalistikk, men forlanger sannhet og sitater korrekt gjengitt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se TV-nyhetene 18.50