NRK Meny

Ingen mistet strømmen

Årsaken til en brann i en trafo i Bondebakken i Halden er foreløpig ukjent. Det melder Statnett. Ingen husstander har mistet strømtilførselen som en følge av brannen. Da brannvesenet kom til stedet litt etter klokken elleve ble de møtt av åpne flammer og røyk. Brannvesenet har kontroll på stedet. Det er ikke tatt fyr i trafo-oljen.

Brann i Trafo
Foto: Petter Larsson / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.