Uavgjort og målløst mellom FFK og FKH

Det ble ingen fyrverkeri av en kamp på Fredrikstad Stadion i kveld, da hjemmelaget tok imot Haugesund og Nikola Djurdjic til dyst. Kampen endte med 0-0 og poengdeling.

FK Haugesund og FFK spilte uavgjort i kveldens oppgjør.

Ingen av lagene maktet å score i kveldens oppgjør. Det endte med poengdeling i 'Plankebyen'.

Til tross for et lite Haugesund-overtak både i første og andre omgang, maktet ingen av de hvite å få hull på Fredrikstad-byllen.

Bortelagets toppscorer Nikola Djurdjic klarte heller ikke å tukte Jon Knudsen i Fredrikstad-buret.

Jevn og kjedelig første omgang

Den første omgangen var en omgang hvor de store sjansene uteble. Kampen ble innledet med mye spill hvor lagene tok og følte mer på hverandre heller enn å spille fotball.

Ellers var det ingenting å skrive hjem om, bortsett fra skaden til Alex Valencia etter en drøy halvtime.

Han ble byttet ut med Ole Jørgen Halvorsen som heller ikke maktet å sette et preg på kampen.

Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0, og verken Tippeliga-toppscorer Tarik Elyounoussi eller Haugesund-goalgetteren Nikola Djurdjic hadde klart å finne nettmaskene.

Målløs andreomgang

Til tross for et lite Haugesund-overtak i første omgang, maktet ikke hjemmelaget å ta tak i kampen i andre omgang heller.

FK Haugesund fikk et lite grep om kampen, og både burde og kunne gått opp i ledelsen både ved Alexander Søderlund og Djurdjic.

Ingen av dem maktet derimot å få lærkula i mål, til tross for de to store sjansene, og kampen mistet etterhvert litt lufta.

Hjemmelaget virket tamme og angrepsviljen var ikke helt til stede. Mange innlegg til tross, det ble ingen scoringer og dermed endte kampen med poengdeling.

Med dette resultatet er Haugesund på 5. plass i årets Tippeliga, mens FFK sliter på bunnen og ligger på 12. plass på tabellen.