NRK Meny
Normal

Ingen lagfinale for Kingsrød

Seks riv totalt sendte det norske laget ut av lagkonkurransen i VM i hestesport.

Kingsrød

Dag Ove Kingsrød fra Rakkestad er en av de tre norske deltakerne i på sprangridningslaget.

Dag Ove Kingsrød fra Rakkestad er en av de tre norske deltakerne i på sprangridningslaget.

Da han skulle i ilden i dag måtte han helst hoppe feilfritt for at Norge skulle ha en sjanse til å avansere i lagkonkurransen. Dessverre ble det samme resultat som lagkamerat Ole Kristoffer Meland, to bommer i bakken og 8 feil.

Også veteranen Geir Gulliksen, som var siste nordmann i ilden pådro seg to riv, åtte feilpoeng,

Norge endte derfor med 38,65 feilpoeng etter to dager, og tar seg ikke til finalen i morgen der de 10 beste nasjonene skal kjempe om medaljene.

Gulliksen ligger på en foreløpig individuell 60. plass, og har fortsatt håp om å komme videre blant de 50 beste. Men han er avhengig av at konkurrentene som starter etter han feiler. Gulliksen var i semifinale i VM både i 2006 og i 2010.

Dag Ove Kingsrød red for øvrig feilfritt i gårsdagens lagkonkurranse. Kingsrød og hesten Dimaro VD Looise Heide klokket da inn på tiden 86,01 sekunder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skadet av vådeskudd

    En person ble fraktet til sykehus etter å ha blitt skadet av et vådeskudd på skytebanen ved Luftforsvarets base i Rygge, i går ettermiddag. I en pressemelding fra Luftforsvaret kommer det etter forholdene går bra med den skadde, som fortsatt oppholder seg på sykehuset. Politiet er i gang med etterforskning av saken.

  • Arrestert for å ulovlig bevæpning

    To personer er pågriper av politiet i Askim for å ha skutt med en softgun-pistol i Askim sentrum. Politiet ble varslet om at personer var i besittelse av en pistol, og da de kom frem viste det seg å være en softgun-pistol, skriver Smaalenenes Avis.