NRK Meny
Normal

Ingen flyvninger avlyst

Ved Moss Lufthavn Rygge går avgangene foreløpig som normalt. Vulkanutbruddet på Island skal være over, men flere flyplasser i Europa kan likevel bli stengt i dag.

Moss lufthavn Rygge

Moss Lufthavn Rygger har ikke opplevd problemer med askeskyen i løpet av dagen.

Foto: Holm, Morten / Scanpix

Flere flyplasser i Europa risikerer å bli stengt i dag, men vulkanutbruddet på Island skal nå være over.

Ved Moss Lufthavn Rygge er ingen avganger eller ankomster avlyst så langt i dag. Passasjerene oppfordres fremdeles til å følge med på flyselskapenes nettsider eller nettsidene til Rygge lufthavn.

LES OGSÅ:

– God beredskap

Flere flyavganger i Sør-Norge ble i går avlyst grunnet askeskyen fra Island.

Administrerende direktør ved flyplassen, Pål Tandberg, understreket overfor NRK i går at de har god beredskap, og at de følger situasjonen tett sammen med flyselskapene.

Pål Tandberg, Adm. dir. på Rygge sivile lufthavn

Administrerende direktør Pål Tandberg ved Rygge Sivile Lufthavn sier de fortsetter å følge situasjonen tett.

Foto: NRK / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Selger tomt ved flyplassen

    Investorene Terje Høili og Arvid Ryen avslutter flyplassengasjementet, og har lagt ut et tomteområde vis-à-vis terminalbygget i Rygge for salg. Det skriver Moss Avis. Rørskogen næringsområde er på 50 mål og har en prisantydning på 60 millioner kroner.

  • God kapasitet på innfartsparkering

    Statens vegvesen oppfordrer flere bilister som kommer sørfra inn mot Oslo til å bruke innfartsparkeringene ved E6, og ta buss videre derfra. Kapasiteten er fortsatt god både ved Tusenfryd og på Vinterbro, sier prosjektleder i Vegvesenet, Hilde Ulvik.