NRK Meny

Ingen demenslandsby på Veum

Det blir ingen demenslandsby på Veum i Fredrikstad. Det bekrefter eieren «Veum Smart City» overfor Fredriksstad Blad. – Kommunen tenker annerledes enn oss, og vi har ikke klart å få den med på våre ideer. Det sier daglig leder, Siri Legernes. Ordfører Jon-Ivar Nygård sier til avisen at kommunen ikke kan gå inn i næringsprosjekter med private aktører.

Sykehuset Østfold - Veum
Foto: Petter Larsson / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.