NRK Meny
Normal

Ingen anke fra Sarpsborg 08

Klubben har besluttet å godta NFFs vedtak om poengtrekk som straff for dårlig økonomistyring.

Sarpsborg 08 og Bryne

Sarpsboorg 08 anker ikke straffen på tre minuspoeng. Her fra seriekampen mot Bryne i vår.

Foto: NRK / NRK

Doms- og sanksjonsutvalget bestemte denne uken at Sarpsborg-klubben skulle trekkes tre poeng fordi de mener klubben ikke har kontroll på økonomien.

- Kunne ha ført til ytterligere poengtrekk

Nå har klubben bestemt seg for ikke å anke vedtaket.

- Vi har konkludert med at vi er best tjent med at saken legges død, sier styreleder i Sarpsborg 08 Geir Lilletvedt til Sarpsborg Arbeiderblad .

Norges Fotballforbunds styre gikk inn for at klubben skulle miste sju poeng, men doms- og sanksjonsutvalget valgte å redusere poengtrekket.

Lilletvedt sier til SA at klubben ikke ønsket å ta sjansen på en anke på grunn av faren for at resultatet kunne bli ytterligere minuspoeng snarere enn redusert poengstraff.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.