Ingen alvorlige hendelser

Politiet opplyser på telefon at det i løpet av natten ikke har vært de store hendelsene i Østfold. Fem menn sitter dog i arresten i påvente av edruelighet og bot. En skal ha truet politiet i Fredrikstad, en skal ha slåss med to andre i Sarpsborg og to stykker bestemte seg for å slå til en dørvakt i samme by. Alle fire ble brakt inn. I tillegg ble en mann i Halden pålagt å fjerne seg fra sentrum. Det ville han ikke, dermed ble han fjernet fra sentrum og flyttet til arresten i Grålum.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil engasjere unge

    Et nytt prosjekt skal få ungdom i Østfold til å engasjere seg mer i frivillig arbeid. Det er vitensenteret Inspiria Science center i Sarpsborg som står bak prosjektet, med støtte fra Østfoldhelsa og Østfold fylkeskommune. Prosjektet skal gi innblikk i hva slags muligheter ungdommer har og hvorfor det er så viktig sier Geir Endregard, administrerende direktør på Inspiria.

  • En hardt skadd i trafikkulykke

    En ung kvinne er hardt skadd etter å ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg ved Mysen i Eidsberg. Luftambulanse er på stedet. Politiet meldte om ulykken like etter klokken 22 søndag kveld.