NRK Meny

Ingen alvorlig skadd etter ulykke

Hverken passasjerer eller fører av bilen som traff et tre på Haldenveien i natt er alvorlig skadet. Det forteller operasjonsleder Raymond Bergli i morgentimene i dag. Det ble først meldt at en person var kjørt til akuttmottaket med alvorlige skader, men statusen er nå endret til minimale skader. Politiet vet fortsatt lite om hendelsesforløpet, men det foreligger ingen mistanke om promillekjøring. Alle i bilen var ungdommer i de sene tenårene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Risikerer 25 års fengsel

    Østfold-kvinnen som onsdag ble fengslet for å ha forsøkt å smugle 3,7 kilo heroin ut av Uganda, kan få 10 til 25 års fengsel dersom hun blir dømt. Det melder Aftenposten. Den norske ambassaden i Uganda har kommet i kontakt med kvinnen, og kvinnen har fått tildelt en advokat. Politiet har analysert stoffet de fant i kofferten til kvinnen, og har konkludert med at det er snakk om heroin.

  • Tør ikke love støtte

    Høyres idretts-politiske tallsmann Tage Pettersen tør ikke å love statlig støtte til orienterings-VM i Østfold 2019. Alle ordførerne i Østfold har gått sammen for å be om en avklaring rundt søknadene om penger til arrangementet. Pettersen jobber selv for at O-VM skal få støtte, men vil ikke si noe om sjansen for at det blir pengestøtte.

    Tage Pettersen, stortingsmann for Høyre
    Foto: Shemsi Bunjaku / NRK