NRK Meny
Normal

Ingen ærefrykt for Adele

Har laga egen versjon av det som akkurat nå er verdens største låt.

Martin Beyer-Olsen fra Rakkestad, og folk fra det fredrikstadbaserte produksjonsselskapet Lucky View, har tatt tak i det nok mange nok ser på som helligbrøde: De har laga en østfoldinspirert versjon av førstesingelen «Hello» fra det nye albumet til verdens mest populære artist for tiden – Adele.

– Det var folka i Lucky View og deres samarbeidspartner Marta Bartczak som hadde ideen om å østfoldifisere verdens største låt. Og det syntes jeg var en såpass god idé at det måtte jeg bli med på, sier komiker Martin Beyer-Olsen til NRK.

Dermed kasta de seg rundt, og lagde videoen som du kan se øverst i denne saken. Allerede deles videoen heftig i sosiale medier.

Fyller dere et hull i musikkmarkedet med denne låten?

– Det er klart, det synges altfor lite om den lille østfoldbygda Varteig i populærmusikken, sier Beyer-Olsen, påtatt alvorlig.

Originalvideoen til «Hello» med Adele kan du se her:

Hyllest til Østfold

Men har du noen som helst ærefrykt for å ta tak i denne låten?

– Nei. Ikke i det hele tatt. Jeg kjenner mine begrensninger. Men det er en jo en fin melodi, så det er klart det er gøy å synge en så fin låt om hjemfylket, sier komikeren som blant annet er kjent fra «Underholdningsavdelingen» i NRK.

Frans Graham Guttormsen er produsent i Lucky View, og er helt sikker på at folk kommer til å ta låta inn i hjertet sitt.

– Ja, jeg er helt sikker på at den kommer til å slå an. Alle har originallåta på leppene nå, og vi ville bruke den til å hylle hele fylket vårt. Og når Martin Beyer-Olsen fikk tatt litt i den, så ble den fantastisk morsom, sier Guttormsen. Han forteller at han hadde ideen på en tirsdag, og den var ferdig innspilt søndagen etter.

– Nå lever den allerede sitt eget liv, sier produsenten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: