NRK Meny
Normal

Ikke overrasket

Rakkestad har de siste årene endt på en kjedelig 3.plass, noe som verken gir opprykk eller kvalik. I år gikk vi for opprykk, forteller hovedtrener Kenneth Veiby.

Fotball i Nett-TV
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Fjorårssesongen endte med en 3.plass for et Rakkestad uten målsetninger om opprykk. Askim FK og Selbak rykket opp, og dermed sto Rakkestad igjen som en av favorittene i årets 4.divisjon.

- I år hadde vi bestemt oss for å gå inn for å rykke opp. Så at vi ligger der vi ligger er vel så å si som forventet, sier Veiby.

Hentet klassespillere

For å styrke den allerede sterke troppen, hentet RIF inn tidligere Sarpsborg Sparta og Østsiden storscorer Fredrik Nøkleby, og Christian Torp.

- Jeg vil påstå at vi har fått to klassespillere i tillegg til den gode troppen og treningskulturen vi har hatt, sier treneren.

Flere viktige kamper igjen

Sesongen er så absolutt ikke avgjort enda. Rakkestad har i de to kommende kampene både Kvik-Halden 2og Drøbak/Frogn 2, hvis de skulle tape disse er det full kamp igjen.

- Vi er nødt til å holde det oppe resten av sesongen, og vi er flinke treningsmessige, så jeg tror vi skal være med helt inn i år, avslutter Veiby.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.