NRK Meny
Normal

I retten for tafsing

En mann i midten av 20-årene møter i Fredrikstad tingrett i slutten av måneden, siktet for å ha antastet seks kvinner på ulike steder i Fredrikstad sentrum på høylys dag.

Fredrikstad tingrett

Mannen må møte for tingretten i Fredrikstad i slutten av måneden.

Foto: Remi Drageset/NRK

De seks tilfellene, som rammes av straffelovens paragraf om seksuell handling uten samtykke, skal ha funnet sted mellom begynnelsen av mai og midten av juni i år. Alle tilfellene skal ha skjedd på ettermiddagstid.

I Fredrikstad sentrum

Alle tilfellene skal ha skjedd i Fredrikstad sentrum eller i sentrumsnære strøk.

I følge siktelsen skal mannen ha befølt kvinnene på brystene eller bakenden.

Ytterligere to episoder

Siktelsen mot mannen omfatter ytterligere to punkter. I midten av mai skal han ha dyttet en kvinne overende og kjent overkroppen hennes. Dette mener påtalemyndigheten er seksuelt krenkende eller uanstendig atferd.

Videre er han siktet for å ha dunket en kvinne i ryggen en ettermiddag i juni. Dette skal ha skjedd ved Dammyr i Fredrikstad. Kvinnen ble skremt av hendelsen.

Saken er berammet for tingretten som enedommersak, og mannen møter uten forsvarer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjedekollisjon på Sandesundbrua

    Fire biler har kollidert på Sandesundbrua i sørgående retning. Det har ført til kødannelse i området.

  • Vil ha stasjonen et annet sted

    En ny meningsmåling viser at et flertall av de spurte i Moss mener at det er feil å legge jernbanestasjonen til havneområdet, slik bystyret og Bane Nor har bestemt. Målingen er gjort av InFact for gruppen Bedre Byutvikling Moss. Ordfører Hanne Tollerud sier at en slik meningsmåling ikke endrer noe.