NRK Meny
Normal

I retten for 18 butikktyverier

Tyveri av kam og hårbørste, truser og sokker er omtalt i tiltalen når en 30-årig kvinne fra Halden møter i Fredrikstad tingrett i midten av mars.

Nasking

Kvinnen er tiltalt for 18 tilfeller av butikktyverier. (Illustrasjonsbilde)

Foto: Silje Kolaas / NRK

Utbyttet av butikktyveriene kvinnen er tiltalt for skal være fra 45 kroner opp til 2.600 kroner. Ved et tilfelle skal hun ha stjålet en kam og en hårbørste, andre steder skal hun ha stjålet truser og sokker, andre klær, vesker og lommebok.

Halden, Sarpsborg og Fredrikstad

Tyveriene hun er tiltalt for skal ha foregått i forretninger i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden i løpet av fjoråret.

Kvinnen må videre forklare seg om en epiode som skal ha skjedd på jernbanestasjonen i Fredrikstad i juli. Da skal hun ha sparket til en politibetjent i forbindelse med en identitetskontroll. Tiltalen omfatter både voldsbruk og forsøk på å hindre offentlig tjenestemann i sitt arbeid.

Skal ha truet med kniv

Hun er også tiltalt for å ha truet betjeningen i en forretning i Onsøy med kniv i forbindelse med at hun ble konfrontert at hun var mistenkt for butikktyveri.

I romjulen 2012 skal hun ha kjørt drosje i Halden for 300 kroner uten å ville betale for turen.

Kvinnen er dessuten tiltalt for bruk av amfetamin ved flere anledninger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fire skadet i trafikkulykke

    Fire personer ble skadet i en møteulykke i Oslofjordtunnelen onsdag morgen. To personer er fraktet til Ullevål sykehus med helikopter, en til Ullevål med ambulanse og en til A-hus med ambulanse. Tunnelen er nå åpnet for trafikk igjen.

  • Oslofjordtunnelen åpen igjen

    Tunnelen er åpnet for fri ferdsel etter en trafikkulykke onsdag morgen. To biler var involvert i en møteulykke, og fire personer er sendt til sykehus.