NRK Meny
Normal

Hva lurer du på med selvangivelsen?

Snart svarer Roar Lyby fra veiledningsavdelingen til Skatt Øst på dine spørsmål.

Roar Lyby
Foto: Skatt Øst

Siste sjanse til å gjøre endringer i selvangivelsen er 30. april. Er det noe du lurer på i den sammenheng?

Roar Lyby deltar i «Etter To Før Fem»-sendingen på radio, og er etterpå med på et nettmøte på NRK Østfolds nettsider. Nettmøtet starter ca. klokken 16, og holder på til folk går tomme for spørsmål - eller til klokken 1730.

Har du et spørsmål om selvangivelsen, send det gjerne til oss på epost eller skriv det inn på NRK Østfolds Facebook-side .

Spør Skatt Øst om selvangivelsen

Roar Lyby fra Skatt Øst svarer på dine spørsmål om selvangivelsen mellom 1600 og 1730.

  SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

   Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

   Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

   Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
   Foto: Sarpsborg 08