NRK Meny
Normal

Hva gjorde Ylvis i branntårnet?

Ylvis gjorde opptak til sin kommende TV-sesong lørdag og søndag i branntårnet på Linnekleppen i indre Østfold. Men hva laget de?

Ylvis Linnekleppen
Foto: Skjermdump Facebook

Ny musikkvideo? Revejakt?

Det eneste som er klart er at de var der, og tydeligvis klatret i tau. Det er dokumentert på Linnekleppens egen Facebook-side etter helga.

– Men det blir for tidlig for oss å kommentere dette nå, sier Ylvis-manager Jørgen Thue til NRK Østfold på telefon.

Opptakene er trolig til neste og fjerde sesong av «I kveld med Ylvis», komikerduoens talkshow på TV Norge.

Hva som har dratt de to populære komikerne til branntårnet i indre Østfold er heller ikke klart. Ylvis er kjent for å både lage musikkvideoer, sketsjer og skrudde reportasjer til sitt TV-show, som til høsten går inn i sin fjerde sesong.

Mest kjent er selvfølgelig «The Fox», med sine over 400 millioner klikk på Youtube, og påfølgende suksesstur til TV-show i USA og mange andre land.

Men også andre av deres videoer er godt besøkt på Youtube, som denne:

Endelig fikk Ylvis Gullruten

Alt om Ylvis

«I kveld med Ylvis» pleier å starte sine sesonger i september, mer om Linnekleppen-stuntet vil komme når det nærmer seg.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08