NRK Meny
Normal

Hus i Fredrikstad ubeboelig etter brann

Brannvesenet har slukket brannen i en enebolig på Torp i Fredrikstad.

Boligbrann på Torp

Ingen mennesker befant seg i boligen da det begynte å brenne.

Foto: Johnny Larsen

Brannvesenet har slukket brannen i en enebolig på Torp i Fredrikstad. Nødetatene var på stedet like etter klokken 14:30 søndag.

Eneboligen ligger i et boligfelt, men det ble raskt klart at det ikke var fare for spredning til andre hus, opplyser politiet.

Huset er ubeboelig etter brannen, og de to beboerne må finne seg et annet sted å sove i natt.

Politiet har fått bekreftet at det ikke var folk i huset da brannen oppstod.

– Vi har fått kontakt med beboerne, og forsikret oss om at det ikke var andre i huset, sier operasjonsleder i Østfold-politiet, Terje Norang, til NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innstiller Bastøferger

    Bastø V og Bastø VI er innstilt på grunn av værforholdene, opplyser Bastø Fosen. To ferger i drift mellom Moss og Horten. Reisende bes om å regne med ekstra ventetid.

  • Norske Skog begjæres trolig konkurs

    Styret i Norske Skogindustrier kommer trolig til å starte konkursbehandling, etter de varslede planene om å selge datterselskapet Norske Skog. Det melder E24. Aker ASA og Oceanwood varslet tidligere i dag at de sammen vil kjøpe Norske Skog AS. – Styret konstaterer at det nå er lite håp om at styrets forslag til gjeldsordning vil la seg gjøre. Som en konsekvens av det er det sannsynlig at Norske Skogindustrier starter konkursbehandling, skriver de i en børsmelding.

    Ved tømmerlageret til Norsk skog mates trestokkene videre inn i fabrikkanlegget
    Foto: NRK