NRK Meny
Normal

Hudkrem full av kokain

Da Tollvesenet undersøkte flere flasker med hudkrem fant de nesten 50 gram kokain tirsdag ettermiddag.

Kokain i hudkrem

Her er hudkremflaskene som inneholdt nesten 50 gram kokain.

Foto: Tollvesenet

En 23 år gammel mann fra Stockholmsområdet hadde flaskene med seg over grensen på Ørje.

Se: Kokain i hudkremen

Skulle besøke venner

23-åringen har forklart Tollvesenet at han var på vei fra Sverige til Norge for å besøke noen venner.

Vedkommende ble tirsdag levert til Marker og Rømskog lensmannskontor.

Sitter i arrest

- Det er nå politiet som overtar etterforskningen av denne saken, opplyser fungerende kontorsjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollstasjon.

Mannen sitter nå i arrest ved Marker og Rømskog lensmannskontor, og det er foreløpig usikkert om påtalemyndigheten kommer til å forlange varetektsfengsling av smugleren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.