NRK Meny
Normal

HTH holdt hodene kalde i Bergen

En historisk semifinale i håndball-NM blir neste utfordring for Halden Topphåndball, etter en neglebiter-forestilling i siste kvartfinale i kveld.

Jonas Wille, trener for Halden Topphåndball

En kollektiv kanoninnsats sørget for at Halden Topphåndball skal spille semifinale i håndball-NM.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

– Det var helt absurd. Det var så spennende på slutten, sier trener Jonas Wille.

– De hadde muligheten til å utligne de siste fem sekundene, og så redder Rasmus Beck.

– Vi spiller en fantastisk bra kamp. førsteomgangen leder vi med fire eller fem mål. Vi holder ledelsen utover andreomgangen og holder hodene kalde helt på slutten.

– Vi spiller kollektivt veldig bra angrepsspill mot 5-1-forsvaret deres. Bakspillerne våre er veldig flinke til å løse det spillet, som vi taklet veldig dårlig i den første kampen. Det er vel nøkkelen til seier i dag, fortsetter Wille.

Rett etter kamp nyter Wille og spillerne seieren, og venter med å tenke på en semifinale. I hvertfall til de sitter på bussen hjem til Halden.

Dårlig dag i Remmenhallen

Kvinnelaget til HK Halden hadde en dårligere dag da de startet sitt kvartfinalespill, mot Glassverket. Drammenslaget vant 26-18 i Remmenhallen. HK Halden holdt følge et drøyt kvarter, men etter stillingen 8-8 rykket bortelaget fra og holdt ledelsen fram til sirenen gikk etter andre omgang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fotgjenger påkjørt i Spydeberg

    Nødetatene og luftambulansen er på vei til en ulykke i Spydeberg. En fotgjenger er påkjørt, men skadeomfanget er uvisst, ifølge politiet.

  • Knivoffer kan forklare seg

    Politiet etterforsker fortsatt knivstikkingen på Krapfoss i Moss fredag den 13. oktober. Offerets tilstand er stabil og hun er i dialog med politiet om saken, opplyser Tore Løvengreen som leder vold- og sedelighetsavdelingen. – Men vi må ha flere samtaler med henne for å klarlegge hva som skjedde, sier Løvengreen. En mann er varetektsfengslet for to uker, og siktet for drapsforsøk.

    Politi på Krapfoss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK