NRK Meny
Normal

Horn har skrevet under for FFK

Tidligere Viking-spiller Jørgen Horn er klar for FFK. To andre spillere har også signert for klubben.

Jørgen Horn

Jørgen Horn forlot Viking underveis i 2010-sesongen etter utenomsportslige hendelser.

Foto: Teigen, Trond Reidar / Scanpix

Jørgen Horn forlot Viking underveis i 2010-sesongen etter utenomsportslige hendelser. Nå får stopperen sjansen i nyopprykkede Fredrikstad.

Horn har underskrevet en 2-årskontrakt med FFK og får draktnummer 3, melder fredrikstadfk.no.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Jørgen med på laget. Han er en spiller som passer inn i vår spillerfilosofi. Han er en ledertype med veldig gode ballegenskaper. I tillegg har han en spennende alder sier Sportssjef Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

LES OGSÅ:

Viking vil ha penger

Det var etter at det ble kjent at Jørgen Horn for andre gang havnet i politiets arrest etter en fuktig bytur, at forholdet mellom spilleren og Viking nådde kokepunktet.

Horn sa opp kontrakten, men nå som han er aktuell for FFK viser det seg at konflikten mellom den omstritte spilleren og Viking ikke er ferdig.

LES: Viking er ikkje ferdige med Horn

– Jeg ser at det vil bli spekulert i at Viking ønsker overgangssum for Jørgen, men vi som klubb forholder oss til NFFs uttalelser og vedtak rundt situasjonen. Vi ønsker Jørgen velkommen til oss og gleder oss til samarbeidet, avslutter Jonsson.

NISO mener at Horn står helt fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver siden han ikke lenger har kontrakt.

Fra Follo til FFK

Alexander Ruud Tveter er også klar for FFK fra 2011-sesongen. Han kommer fra Follo, hvor han scoret ni mål fra sin posisjon som venstrekant i år.

– Han er en fysisk robust spiller med meget gode ferdigheter og et flott venstrebein. Han har gått de riktige utviklingstrinnene med å gjøre seg bemerket i 2. divisjon og i år satt sitt preg på 1. divisjon. Vi mener Alex er klar for neste trappetrinn, sier sportssjef Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

Skadeforfulgte Martin Elvestad har signert en ett-årskontrakt med FFK tirsdag.

– Jeg håper jeg holder meg skadefri og får vist at jeg er god nok. Dette er var en fin julepresang, sier han til klubbens nettsider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Frykter millionsprekk på skole

    Varaordfører Alf Ulven i Aremark er kritisk til at rehabiliteringen av en skole kan komme til å koste seks millioner kroner mer enn budsjettert. Overfor HA er han kritisk til at utbetalingene skal ha skjedd uten at sprekken er behandlet politisk.

  • Se Østfold-nyhetene 20.55

    Renee Nilsen gir deg siste nytt fra distriktet.