NRK Meny

Holdt kniv mot halsen til kvinne

En mann i midten av 20-årene, bosatt i Fredrikstad, er dømt for flere tilfeller av trusler mot en kvinne i Follo. Mannen innrømmet i retten at han blant annet hadde holdt en kniv mot halsen til kvinnen ved en anledning i fjor sommer. Mannen er også dømt for å ha kontaktet kvinnen en rekke ganger til tross for at han hadde fått besøksforbud. Dommen fra Follo tingrett lyder på fengsel i 90 dager, hvorav halvparten er gjort betinget. Mannen må betale 8000 kroner i saksomkostninger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil erstatte dyrka mark

    Dyrka mark som blir bygd ned av veier eller jernbane bør erstattes ved nydyrking eller ved å flytte matjord. Det foreslår Olav Moe, leder i samferdselskomiteen i Østfold fylkeskommune. Han går inn for at jordflytting skal vurderes ved alle nye samferdselsprosjekter som berører med enn 20 dekar dyrka mark.

  • Truet med pistol

    To menn ble pågrepet i Moss i natt etter at en av dem hadde truet flere andre personer med en pistol. Ifølge politiet startet det hele med et slagsmål ved en bensinstasjon. En mann truet med pistol og stakk så fra stedet. Politiet pågrep de to i boligen til den ene. De fant pistolen og det viste seg å være en soft gun.