NRK Meny
Normal

HK Haldens storscorer operert i foten

Martine Kjøniksen Moen må holde seg vekk fra håndballbanen i 10-12 uker etter en operasjon i foten.

Martine Moen er operert i foten

Martine Kjøniksen Moen er i store smerter etter operasjonen, men er optimist.

Foto: Privat

– Akkurat nå kjennes det veldig smertefullt. Jeg prøver å ta smertestillende og sånt, men det virker ikke som det har særlig mye effekt. Men vondt skal vel vondt fordrive, sier Martine Moen til NRK. Hun ligger hjemme og hviler på sofaen etter en operasjon i foten.

HK Haldens viktige bakspiller slet med den samme skaden store deler av forrige sesong. Den var blant annet grunnen til at sarpingen måtte takke nei til å delta på samling med rekruttlandslaget.

Spilte med smerter

– Men vi hadde få spillere, så jeg bestemte meg for å spille med smertene. Etterpå fant vi ut at det var noen leddbånd som hadde blitt revet av, og disse skulle gro av seg selv etter sesongen. Men etter seks uker med hvile ble det vondt da jeg begynte å trene igjen, forteller hun.

Martine Moen

Martine Moen er en av HK Halden aller viktigste spillere. Her fra bortekampen mot Rælingen, som langt på vei sikret ny eliteseriekontrakt.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK

Det viste seg at noen av leddbåndene hadde blitt slakke, i tillegg til at brusk og blodkar hadde samlet seg opp. Løsningen ble operasjon.

Legene tror spilleren er tilbake etter 10-12 uker. Det synes Martine Moen selv er litt vel mye.

– Det er jo nesten halve sesongen, da. Men sånn er det bare. Jeg får bare håpe at det blir helt bra, slik at jeg får vært med under andre halvdel av sesongen. Motivasjonen er stor, i alle fall! Det var deilig å få operasjonen unnagjort, for nå kan jeg begynne å telle nedover, avslutter hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.