HK Halden sikret seg storscorer

Høyrebacken Anette Helene Hansen fra Fredrikstad er klar for HK Halden. – En svært viktig signering for Halden, sier sportssjef Morten Holmen.

Signerte for Halden

Storskytteren Anette Helene Hansen har signert for HK Halden.

Anette Helene Hansen har vært en av Fredrikstad Ballklubbs aller viktigste spillere, med 117 mål i eliteserien i vinter.

– Vi er veldig glade for at Anette valgte oss.Hun er en utrolig god spiller som har vært viktig for FBK i mange år, Til tross for at hun bare er 23 år, har hun allerede en god del erfaring med spill på øverste nivå. Det tror vi kommer oss til gode neste sesong, sier HKH-trener Morten Holmen.

Forlater Fredrikstad etter åtte år

Anette Helene Hansen har spillt for FBK i åtte år. Nå går hun til klubben som sendte gamleklubben hennes ut av eliteserien.

– Dette er Anettes første klubbskifte som seniorspiller, og har selvfølgelig vært en tøff beslutning å ta, men det var på tide for henne å bytte klubb. Vi var ikke alene om å ville ha henne, og er veldig fornøyd med at hun valgte oss, sier Holmen.

Med Fredrikstads nedrykk til 1. divisjon, er nå HK Halden alene på håndballtronen i fylket.

Trengte en skytter

Holmen er ikke i tvil om den nye venstrehendte bakspilleren vil styrke laget .

Morten Holmen trenger fortsatt to spillere til i troppen.

Sportssjef Morten Holmen i HK Halden fikk skytteren han ønsket seg til neste sesong.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

- Hun er en skytter, og det er en skytter vi har manglet i den posisjonen i fjor. Vårt spill blir helt annerledes nå, motstanderne må kanskje lenger fram, hun får stor betydning i angrepsspillet vårt. At hun er venstrehendt er også en stor fordel. Hun vil rett og slett gi oss mange flere muligheter i angrepspillet vårt enn vi har hatt tidligere.

Med Hansen på plass i laget, mangler HK Halden nå kun en spiller før neste sesong. Det blir en ventstreback eller midtback, ifølge Holmen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: