Håpet lever fortsatt i Moss

Etter 2-0 seieren over Strømmen søndag kveld, har MFK fortsatt håp om å overleve i 1. divisjon. - Etter dagens resultater er det fortsatt håp, smiler MFK-spiller, Kenneth Kvalheim etter kampen.

Kenneth Kvalheim

Kenneth Kvalheim har virkelig fått troen på å berge plassen i 1. divisjon.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Moss turte virkelig å holde ballen i laget, for en gangs skyld. Det var også Kvalheim godt fornøyd med.

- Vi har en trygghet i laget, samtidig som vi hele veien holder trykket oppe. Innsatsen var veldig bra, og vi slipper ikke motstanderne til så lett. Derfor klarer vi å fullføre 90 minutter uten å slippe inn mål, og det var viktig for utfallet av kampen, smiler MFK-spissen.

Les også:

- Viser resultater

Mossetrener, Erik Holtan, var godt fornøyd etter kampslutt. Han mente at seieren var fullt fortjent, og gledet seg ovet at ukens treninger kom godt med i kampen.

- Vi får til noe av det vi har trent på, og det synes jeg er spesielt gøy. Vi får et innlegg og en avslutning rett i kassa etter bare 2 minutter spilt, og det var fantastisk morsomt å se. Hadde vi spilt som vi gjorde i dag, fra sesongstart, hadde vi ligget blant de seks beste på tabellen, forteller Holtan.

MFK-treneren mente at selvtilliten til spillerne blomstret i dag. Spillerne fikk rett og slett tro på å vinne, etter en tidlig scoring.

- I dag spredde det seg tro og selvsikkerhet i laget, som gjorde at vi følte oss uovervinnelige. Derfor tror jeg at det kan gå bra også i neste kamp, om vi klarer å gjenta litt av det vi gjennomførte her i dag, avslutter Erik Holtan.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Erik Holtan

MFK-trener, Erik Holtan, mener at Moss må konsentrere seg om en kamp om gangen, for å vinne de gjenstående oppgjørene.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

- De satt mulighetene sine

Strømmen-trener, Thomas Berntsen, syntes det var surt å dra fra Melløs uten scoring og poeng.

- Vi hadde noen store sjanser og en ball i stolpen, men uten at det resulterte i scoring. Vi visste at det kom til å bli en åpen krigerkamp her på Melløs, men det var Moss som klarte å sette mulighetene sine, mens vi mislykkes.

Helt til slutt nevnte han at Moss ikke kommer til å få et enkelt år, hvis de skulle risikere å rykke ned til 2. divisjon.

- Om Moss skulle rykke ned, vil veien opp igjen være tung. Det er ikke lett å spille kamper der heller, så de må kjempe hardt for å vinne tabellen der og rykke opp til 1. divisjon igjen. Men først og fremst er det et sterkt lag som absolutt kan klare å berge plassen i 1. divisjon, avslutter Berntsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thomas Berntsen

Hovedtrener for Strømmen, Thomas Berntsen, mente at kampen var jevn, men at mossingene var mest effektive foran mål.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK