NRK Meny

Hevder seg i europaeliten

Ingveig Håkonsen (17) fra Skiptvet fikk i helgen en 3. plass og en 2. plass i EM-runder i motorsporten trial som finner sted i Polen. Håkonsen ligger nå på bronseplass i mesterskapet etter tre av fire runder. Rett bak ligger konkurrent og lagvenninne Mette Fidje fra Kristiansand. Landslagstrener i trial for kvinner, Martin Hemmer, skriver at Norge med de sterke resultatene så langt i år seiler opp som en reel medaljekandidat i lag-VM i september.

Ingveig Håkonsen
Foto: Privat

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.