NRK Meny
Normal

– Gudi er ikke solgt

Islandsk media melder at Sarpsborg 08s Gudmundur Thorarinsson er på medisinsk test hos danske Nordsjælland. Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen avviser at islendingen er solgt.

Gudmundur Thorarinsson

ETTERTRAKTET: Islandske Gudmundur Thórarinsson er en ettertraktet spiller etter en strålende sesong for Sarpsborg 08.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Det er den islandske avisen Visir som melder at midtbanespilleren har reist til Danmark for å gjennomføre en medisinsk test hos Nordsjælland.

Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen var kort, men klar, da NRK snakket med ham like før klokken 16.00.

– Gudi er ikke solgt.

– Er dere i forhandlinger med Nordsjælland?

– Jeg har sagt det jeg har å si. Han er ikke solgt, gjentar Berntsen.

Besøkte Wolves

22 år gamle Thorarinsson var i fjor en sentral spiller for et Sarpsborg som tok en historisk god plassering i eliteserien.

I vinter var han på besøk i England, der han prøvespilte for blant annet Wolverhampton.

– Det var fint å se nivået og besøke klubbene, det var en fin erfaring. Men de spiller ganske fysisk fotball, og bruker mer kraft enn teknikk. Jeg vil helst spille langs bakken og beholde ballen i laget. Alt i alt er det nok andre skritt jeg tror ville passet meg bedre, sa islendingen til NRK etter besøket.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utrykningsskjøring på E6

    Det vil være flere synlige utrykningsskjøretøyer på E6 i Østfold i dag. Det er nødetatene som driver med trening og godkjenning, opplyser Østfold-politiets operasjonsleder. Kjøringen vil foregå frem til klokken 15 i ettermiddag.

  • Kreditorene enige om Norske Skog

    Det er enighet blant kreditorene om redningsplanen for Norske Skog. Det melder Dagens Næringsliv. Enigheten kom på plass etter justeringer av styrets siste forslag. Endringene gir litt mer av selskapets verdier til de usikrede kreditorene.

    Norske Skog Saugbrugs - Halden
    Foto: Rainer Prang / NRK