Herlovsen scoret fem mål på 19 minutter

Landslagsspiss Isabell Herlovsen ble byttet inn til pause og scoret fem mål da Kolbotn slo Grand Bodø 11–0 i 3. runde i NM onsdag.

isabell

Kolbotns Isabell Herlovsen startet på benken, men satte sitt preg på kampen da hun kom inn etter pause.

Eliteserielaget Kolbotn tok kommandoen fra start og ledet 6–0 til pause over Bodø-laget som ligger midt på tabellen i 1. divisjon.

Etter pause byttet de inn landslagsspiss Isabell Herlovsen. Hun tok det ikke akkurat med ro.

Etter 66 minutters spill satte østfoldingen inn 7–0. Deretter scoret hun fire mål til i løpet av de neste 19 minuttene. Hun ga seg ikke før det sto 11–0 på måltavla, noe som også ble sluttresultatet.

Tidligere i kampen hadde Eline Hegg (2), Ingrid Rokke Elvebakken, Julie Klæboe, Karina Sævik og Nora Eide Lie scoret.

Med seieren ble Kolbotn klare for kvartfinalen i cupen. Det er også Trondheims-Ørn, som slo Fløya 3–2. Tre andre kamper hadde senere starttidspunkt.

Målscorer

Herlovsen er vant til å score mål. Hun debuterte for det norske landslaget allerede som 16-åring, og har scoret 62 ganger på landslaget.

Hun var også en viktig brikke for det norske landslaget da de spilte seg til kvartfinalen i VM i sommer. Hun scoret blant annet i åttedelsfinalen mot Australia.

Så langt denne sesongen har hun scoret fire seriemål for Kolbotn, som kniver om andreplassen på tabellen bak suverene LSK. Hun står bokført med 181 mål på seniornivå for sine norske klubber, men har også spilt utenlands i både Frankrike og i Kina.