– Dette har vi ventet lenge på

Mandag var de 23 spillerne som skal representere Norge i sommerens VM-sluttspill i Canada, samlet til VM-forberedelser.

Isabell Herlovsen på trening

Isabell Herlovsen fra Fredrikstad trente mandag sammen med fotballandslaget.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Østfold har to spillere i troppen, nemlig Marita Skammelsrud Lund og Isabell Herlovsen.

– Det er veldig godt å komme i gang. Vi har ventet lenge på det her og jeg tror mange gleder seg veldig, sier Herlovsen.

Mandag ble den en lett treningsøkt, noe som passet Herlovsen godt.

– Vi har hatt et røft kjør med toppserien og mange kamper. Nå er det viktig å få litt energi tilbake og ha det gøy sammen.

Norges første VM-kamp spilles 7. juni i den kanadiske byen Ottawa.

– VM er det største. Det er alles drøm å være trener i et mesterskap. Jeg har vært der før, og det er like moro nå. Det er masse kriblinger og spenninger, sa landslagssjef Even Pellerud til NFF TV under treningen.

Herlovsen tror at Tyskland kan bli det tøffeste laget å slå under mesterskapet.

– Jeg gruer meg ikke til å møte noen lag, men Tyskland er et godt lag. Det er artig å møte gode lag, da må man være ekstra skjerpet. Jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Det blir gøy, sier hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Telenor sliter på Aspedammen

    Telenor innrømmer at de har problemer med å få reparerte bruddet på telefonlinjene til Aspedammen i Halden kommune. Telenor må ha sikkerhetsmannskaper på plass, ettersom arbeidene skal skje ved jernbanelinja. Det er dette som tar tid, ifølge kommunikasjonssjef Anders Krokan i Telenor.

  • Erstatningssak om Hankø-hytter

    Selskapet Hankø Utvikling og staten møtes nå i retten i en erstatningssak. Det er utbyggeren som krever erstatning for at byggeprosjektet med utleiehytter i Hankøsundet ble forsinket som følge av at Fylkesmannen i 2017 nektet igangsettelse, skriver Dagens Næringsliv.