NRK Meny
Normal

Her er HK Haldens nye kantspiller

Charlotte Bisser (19) er klar for HK Halden. Klubben styrker spillerstallen bare dager etter at eliteseriekontrakten ble sikret.

Charlotte Bisser er klar for HK Halden

Charlotte Bisser er klar for HK Halden.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Charlotte Bisser

Charlotte Bisser gleder seg til å prøve noe nytt.

Foto: Roskilde Håndbold

Charlotte Bisser spiller på høyrekanten og kommer fra den danske førstedivisjonsklubben Roskilde. Hun har også spilt kamper for yngre landslag i hjemlandet Danmark.

– Jeg valgte Norge og HK Halden fordi jeg ville prøve noe nytt. Jeg tror jeg vil få muligheten til å utvikle meg både som person og som håndballspiller de neste to årene, sier Bisser.

En annen grunn til at avtalen har kommet i havn, er at dansken har fått seg jobb i Halden. Bisser skal jobbe på Fredriksten hotel, som er en av klubbens samarbeidspartnere.

Passer Haldens spillestil

Trener og sportssjef i HK Halden, Morten Holmen, er fornøyd med lagets første forsterkning før neste sesong.

– Vi har hatt Bisser på prøvespill tidligere i år. Hun er en spennende, ung spiller som passer perfekt inn i vår spillestil her i Halden, skryter han.

Morten Holmen er lettet og stolt.

Morten Holmen mener Bisser passer Haldens spillestil perfekt.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Han beskriver henne som en god forsvarsspiller som i tillegg er hurtig på kontringer og en dyktig avslutter i etablert angrep.

– Nå har vi en veldig sterk høyrekant, siden også Pernille Wang Skaug er med oss videre. Vi har flere muligheter og er mindre sårbare for skader når vi har to venstrehendte spillere i stallen, mener Holmen.

Mange spillere forsvinner fra klubben før neste sesong, og Bisser er en av to spillere som så langt er hentet inn som forsterkninger. Den andre er keeper Hanna Storstrand Reknes fra Sarpsborgalliansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tilhenger stjålet i Halden

    Tyver har brutt seg inn i et uthus, og stjålet en tilhenger i Bergbyveien i Halden. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

  • Demonstrere mot høyspentkabel

    Over hundre personer har møtt opp for å demonstrere mot den planlagte høyspentkabelen fra Fredrikstad til Hvaler. Mange reagerer på at kabelen delvis skal gå i luften. De som demonstrerer ønsker at kabelen skal gå under bakken hele veien.

    HØYSPENTKABEL
    Foto: LARS HÅKON PEDERSEN / NRK