NRK Meny
Normal

Henning Solberg sjekket av dyrlegen

Med lang ventetid hos legen, valgte rallyfører
Henning Solberg (36) å oppsøke veterinær for å røntgenundersøke en skadd hånd.

Henning Solberg
Foto: Team Expert

Ford-føreren fulgte sine firbeinte venner Madikken (chihuahua) og Biffen (papillon) til dyreklinikken i Spydeberg onsdag.

Der så han samtidig sitt snitt til å korte ned køen hos fastlegen.

– Jeg var inne med bikkjene og så at de hadde et røntgenapparat. Så vi la hånden oppi og fikk konstatert at det ikke var brudd, men mulig brist, sier Henning Solberg til NTB.

Regner med smerter

Allerede til helgen teiper storebror Solberg opp labben og kaster seg med i en EM-runde i rallycross i Tsjekkia. Og om tre og en halv uke skal han kjøre sesongens nest siste VM-runde i rally i Spania.

– Brist er det ingen ting å gjøre med. Jeg kjører det jeg skal, men må regne med å ha mye vondt i hånden, logret Solberg.

Skaden i hånden oppsto da han kjørte av veien i Rally Australia, hvor 36-åringen til slutt endte på sjuendeplass.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi