NRK Meny
Normal

Fikk motortrøbbel i jubileumsløpet

Uflaksen fortsetter for Henning Solberg som fikk problemer med motoren på tredje fartsprøve.

Henning Solberg

Henning Solberg fikk trøbbel med motoren i jubileumsløpet.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Rally-gutten fra Spydeberg fikk motortrøbbel da bilen traff en stein noen få kilometer fra mål på den tredje fartsprøven i Solbergs WRC-runde nummer 100.

Også Mads Østberg fikk problemer med bilen og måtte bryte etter den fjerde fartsprøven på grunn av problemer med girkassa.

Les også:

For Petter Solberg har rallyet startet betraktelig bedre. Han var raskest på gårsdagens shakedown, og fulgte opp med å vinne den andre fartsetappen i dag. På den tredje fartsprøven var det bare Sebastien Ogier som var raskere.

Sammenlagt ligger Petter Solberg nå på en 4. plass etter den første dagen av rallyet, 35,3 sekunder etter Sebastien Ogier som leder.

Henning Solberg ligger på 20. plass, 20:29.8 bak Ogier, mens Eyvind Brynildsen ligger på 22. plass, 30:33.3 bak lederen.

Rallyet avsluttes med åtte fartsprøver lørdag. Den første fartsprøven begynner klokken 08.20 i morgen tidlig.

Følg Rally Jordan her!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Halden i legevaktstrid

    Halden kommune frykter at kapasiteten på legevakten kommer til å bli sprengt hvis svenske pasienter strømmer dit. Etter at Strömstad Tidning på lederplass oppfordra svensker til å bruke akuttmottaket i Halden sier kommunalsjef Gina Anette Brekke i Halden "at hvis legevakten belastes ytterligere (…) så er det fare for at hele tjenesten bryter sammen."

  • Se 23.00-nyhetene

    Programleder: Lotte Olsen Jessa