NRK Meny
Normal

– Mange rykket opp og ned etter den scoringen

Jerv-spiller Glenn Andersens scoring ble søndagens store snakkis etter at han sørget for glede og sorg i flere klubber.

Follo og Jerv

GLEDE OG SORG: Flere klubber ble preget av Jervs Glenn Andersens scoring i kampen mot Follo søndag.

Foto: Sander Heggheim / NRK

Jervspiller Glenn Andersen ble, ironisk nok, den store helten da FFK reddet plassen i 1.divisjon søndag kveld. Han har fått enorm oppmerksomhet på sosiale medier fra Fredrikstad etter kampen. Nå takker han FFK-fansen for opperksomheten.

Det er veldig hyggelig med så mange påskjønnelser og lovord fra Fredrikstadfansen. Samtidig er det hyggelig å bidra til at en så stor klubb berger plassen, sier Glenn Andersen til NRK.

Andersens hodestøt seks minutter på overtid gjorde ham til helt i både Fredrikstad og Grimstad. Samtidig sendte han Follo ned i 2.divisjon.

Jeg synes synd på Follo selvsagt, men sånn er fotballen, man må bare tenke på seg selv. Jeg må jo påpeke at målet var rettet mot Jerv, og ikke mot Fredrikstad, sier Andersen.

Jerv-spiller Glenn Andersen

HELT: Jerv-spiller Glenn Andersen reddet FFK fra å rykke ned i 2. divisjon.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Hyggelig med oppmerksomhet

FFK-supportere har i timene etter kampen sendt symbolske roser og andre påskjønnelser via sosiale medier. Andersen er overrasket over all oppmerksomheten, men skjønner at man er lettet i Østfold.

Jeg hadde ikke regna med så mange påskjønnelser fra Fredrikstad. Men jeg forstår at de er lykkelige. De hadde rykket ned om det ikke var for målet mitt. Det er veldig hyggelig, sier Jerv og FFK- helten.

Alt endret seg da Andersen headet inn 2-2 i Grimstad. Selv husker han mye av situasjonen, men lite av selve målet.

– Jeg vet jo ikke stillinga i de andre kampene. Men jeg visste at vi måtte ha uavgjort. Det utløser veldig mye glede og det fikk jo veldig ringvirkninger det her. Det var mange som både rykket opp og ned etter den scoringen, sier Andersen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen skadet i brann i Aremark

    Klokken 01.30 opplyser politiet i Østfold at alle beboerne i bolighuset på Fange er ute. Ingen skal være skadet som følge av brannen. Brannvesenet driver slukking på stedet.

  • Boligbrann i Aremark

    Aremark brannvesen melder i 01.00-tiden natt til tirsdag har rykket ut til Fange i Østfold, hvor det er brenner i et bolighus.

    Laster Twitter-innhold