NRK Meny
Normal

Helsvart for Østsiden på Melløs

Skarbøvik, Østsiden og Nesodden rykker ned fra 2. divisjon. Østsiden avsluttet sesongen med å bli slaktet på Melløs.

Rostad Melløs

Østsiden og trener Glenn Rostad hadde ingen lystig lørdag på Melløs. (Arkivfoto)

Foto: Tomas Berger / Espen Torgersen / NRK

Det begynte bra for gjestene fra Fredrikstad øst. Kun ni minutter var spilt da Jonas Alexander Olsen sendte gjestene i føringen.

Men et formsterkt Moss-lag kjempet seg tilbake og overtok kommandoen totalt. Emmanuel Amarh scoret tre ganger for de gulsorte. I tillegg banket Marcos Krug og Fabian Ness inn hvert sitt mål og sørget for at Moss vant 5–1.

Ifølge Østsidens nettsider er dette klubbens sjuende nedrykk i løpet av de siste 50 år.

Ingen av lagene hadde noe særlig å spille for, da nedrykket til Østsiden var et faktum før kampstart. Moss hadde allerede berget plassen i avdelingen.

Kvik tapte for Træff

Kvik Halden hadde heller ikke noe å spille for i årets siste kamp i den samme avdelingen. Borte mot Træff endte det med 1-3-tap for Nils Lexerøds menn.

Kvik Halden avsluttet sesongen på en 5. plass. Moss ble nummer ni, mens Østsiden ble nummer 13.

Bærum rykket opp til 1. divisjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. I tillegg ble en mann i Moss satt i drukkenskapsarresten etter å ha utført skadeverk på en eiendom. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.

  • Omkom i brann i Fredrikstad

    En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.

    Laster Twitter-innhold