Helsvart for Østsiden på Melløs

Skarbøvik, Østsiden og Nesodden rykker ned fra 2. divisjon. Østsiden avsluttet sesongen med å bli slaktet på Melløs.

Rostad Melløs

Østsiden og trener Glenn Rostad hadde ingen lystig lørdag på Melløs. (Arkivfoto)

Foto: Tomas Berger / Espen Torgersen / NRK

Det begynte bra for gjestene fra Fredrikstad øst. Kun ni minutter var spilt da Jonas Alexander Olsen sendte gjestene i føringen.

Men et formsterkt Moss-lag kjempet seg tilbake og overtok kommandoen totalt. Emmanuel Amarh scoret tre ganger for de gulsorte. I tillegg banket Marcos Krug og Fabian Ness inn hvert sitt mål og sørget for at Moss vant 5–1.

Ifølge Østsidens nettsider er dette klubbens sjuende nedrykk i løpet av de siste 50 år.

Ingen av lagene hadde noe særlig å spille for, da nedrykket til Østsiden var et faktum før kampstart. Moss hadde allerede berget plassen i avdelingen.

Kvik tapte for Træff

Kvik Halden hadde heller ikke noe å spille for i årets siste kamp i den samme avdelingen. Borte mot Træff endte det med 1-3-tap for Nils Lexerøds menn.

Kvik Halden avsluttet sesongen på en 5. plass. Moss ble nummer ni, mens Østsiden ble nummer 13.

Bærum rykket opp til 1. divisjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  •   – Tilregnelig da han drepte

    Rettspsykiaterne mener at samboeren til Alexandra Therese Nilssen var tilregnelig da han drepte henne på ei hytte i Flå i fjor sommer. Den 26 år gamle mannen har anket dommen fra tingretten hvor han ble dømt til 13 og et halvt års fengsel for drapet som han har tilstått. I lagmannsretten har han hevdet at han ikke var tilregnelig da han drepte henne.

  • Brøt vikeplikten

    Politiet har beslaglagt førerkortet til den ene bilisten som var innblandet i kollisjonen på Råbekken i Fredrikstad. Føreren brøt vikepliktsreglene, mener politiet.