Helsvart for FFK etter nytt tap

FFK misbrukte muligheten til å få et pusterom i nedrykksstriden. Tromsø vant 3-1, samtidig som også Viking vant sin kamp.

Sigurd Rushfeldt, Tromsø

Tromsø-FFK minutt for minutt

- Vi må snarest mulig få denne kampen ut av hodet, sa en skuffet FFK-trener Knut Torbjørn Eggen til Radio Fredrikstad etter kampen.

Hjemmelaget startet friskest og var nær ved å ta ledelsen etter 5 minutters spill da Hans Erik Ramberg reddet headingen fra Ole Martin Årst på streken.

Tarik scoret igjen

Etter 21 minutter sender Tarik Elyounoussi FFK til himmels. Stortalentet setter ballen i mål fra skrått hold etter at ballen gikk fram og tilbake inne i Tromsøs felt.

Fredrikstad tar over mye av spillet etter scoringen, og målscoreren har flere store sjanser til å doble ledelsen. Men flere mål blir det ikke i første omgang.

Andre omgang starter som den første, med høyt press fra hjemmelaget. Og uttellingen kommer etter 56 minutter.

Snudde alt i andre omgang

Lars Iver Strand spiller Stephan Ademolu alene med keeper Shabaan etter en fin stikker. Kanadieren er fullstendig umarkert på 11-meteren, og har ingen problemer med å score

Etter 74 minutter mislykkes Tamas Szekeres i å drible Ademolu innenfor egen 16-meter. Ademolu snapper ballen og legger hardt inn mot Årst, som enkelt bredsider inn ballen. Dermed 2-1.

To minutter på overtid får Elyounoussi en stor sjanse til å ordne ett poeng til FFK, men fra ti meter og skrått hold skyter han utenfor.

Istedet er det Sigurd Rushfeldt som kan sette endelig punktum med 3-1 til hjemmelaget like etterpå.