NRK Meny
Normal

Haugesund øker ledelsen

Haugesund leder 3-0 over Sarpsborg 08.

Steffen Ernemann
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Sarpsborg har ikke tatt en eneste borteseier i eliteserien siden de vant over Haugesund 5. mai i fjor.

I kveld klokka 20:05 møtes de to lagene igjen. Steffen Ernemann har stor tro på at 08 skal gjenta suksessen fra i fjor, og få med seg tre poeng hjem.

– Haugesund er et godt lag og vi skal ha respekt for dem, selv om de ligger på sisteplass. Men vi må uansett fokusere på oss selv, og vi skal ha tre poeng, sier han til klubbens hjemmeside.

– For tidlig å stresse med tabellen

Sarpsborg har opplevd seierstørke den siste måneden, og lagets forrige seier kom mot Sandnes Ulf i den syvende serierunden.

I mandagens oppgjør mot Viking måtte de nok en gang nøye seg med poengdeling.

Ernemann mener imidlertid det er for tidlig å «begynne å stresse med tabellen» allerede nå.

– Jeg er fornøyd med at vi har klart å produsere så mange sjanser, og tendensene i det offensive spillet syntes jeg er bra.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending 18:50

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.