NRK Meny

Harald Zwart på super reklameplass

Harald Zwart regisserer en reklamefilm for Super Bowl, eller finalen i den amerikanske fotballserien NFL. Kampen spilles 5. februar, og reklamespotene til TV-sendingen regnes som de dyreste og viktigste reklameplassene i USA. Reklamen er for en australsk vinprodusent, som har en animert kenguru som maskot.

– Det er lettere å ha kontroll på 1.000 reinsdyr enn én kenguru, sier Zwart til USA TODAY Sports, fra filmsettet i Nord-Norge til hans kommende film om Jan Baalsrud.

Harald Zwart i indre Troms på befaring for Baalsrud-film
Foto: Arild Moe / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skal sjekke hus med trafikkstøy

    Omkring to tusen boliger i Østfold er utsatt for så mye trafikkstøy at Statens vegvesen må vurdere nærmere om noen av dem må støyisoleres. Det viser en kartlegging vegvesenet har gjort. Nesten alle disse boligene ligger i de fire største byene. Vegvesenet skal først luke ut åpenbare feil, sier sjefingeniør i vegavdelingen Østfold, Jan Antonsen.

  • Båtfyll-smell for 47-åring

    En 47 år gammel mann må sone i 36 dager, etter at han med høy promille kjørte en motorbåt rett på land. Det skjedde ved Fredagshølet på Hvaler sommeren 2016. Han må også betale 160 000 kroner i erstatning til tre passasjerer som ble skadet.