NRK Meny
Normal

Har pågrepet mann etter påkjørsel

Politiet har pågrepet en 27 år gammel mann som er mistenkt for å ha kjørt på en mann i 60-årene i Sarpsborg.

Påkjørt på Iseveien

Den påkjørte mannen ble fraktet til sykehus i luftambulanse.

Foto: Kjetil A. Berg

Ulykken skjedde på riksvei 111 Iseveien i Sarpsborg i 12-tiden mandag formiddag. Den 65 år gamle mannen som ble påkjørt fikk alvorlige skader, og ble fraktet til Oslo universitetssykehus Ullevål i luftambulanse.

Påkjørt på Iseveien i Sarpsborg

Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser på riksvei 111 Iseveien i formiddag.

Foto: Annicken Fredriksson/NRK

Føreren av bilen som var involvert i ulykken stakk fra stedet. I 15-tiden ble bilen observert på Borgenhaugen, snaut to kilometer unna ulykkesstedet.

Politiet pågrep i samme tidsrom en mann.

– Det er en mann født i 1988, som politiet mener er personen som kjørte bilen. Mannen blir avhørt av politiet og holdes fengslet til i morgen, i første omgang, bekrefter krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg-politiet til NRK.

Det var TV2 som først meldte at mannen var pågrepet. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad er den pågrepne mannen fratatt førerkortet.

– Vi vil nå starte etterforsktningen og finne ut hva som faktisk har skjedd. Før vi vet det, blir det også feil å si noe om strafferammen for dette. Personen har uansett fått førerkortet sitt inndratt, sier operasjonsleder Villy Meier i Øst politidistrikt til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tilhenger stjålet i Halden

    Tyver har brutt seg inn i et uthus, og stjålet en tilhenger i Bergbyveien i Halden. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

  • Demonstrere mot høyspentkabel

    Over hundre personer har møtt opp for å demonstrere mot den planlagte høyspentkabelen fra Fredrikstad til Hvaler. Mange reagerer på at kabelen delvis skal gå i luften. De som demonstrerer ønsker at kabelen skal gå under bakken hele veien.

    HØYSPENTKABEL
    Foto: LARS HÅKON PEDERSEN / NRK