NRK Meny

Har liten tro på økonomien

60.000 østfoldinger tror de får dårligere råd i tiden fremover. Det viser en undersøkelse Respons Analyse har gjort for Sparebank1. Folk i Østfold er også mer pessimistiske når det gjelder økonomien framover, viser undersøkelsen. Kommunikasjonsdirektør Ivar A. Christoffersen i Sparebank1 Østfold og Akershus, tror økende arbeidsledighet er noe av årsaken. – Det er tydelig at det er de yngre som er mest pessimistiske, sier han, og understreker at det gjelder usikkerheten rundt fremtidige arbeidsplasser.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter med dobbeltdekker-beslutning

    Jernbanedirektoratet kommer ikke til å avgjøre om det skal satses på dobbeltdekkere på Østfoldbanen før til høsten. Det bekrefter direktoratet i dag. Årsaken er at man mangler oversikt over hva det vil koste å utbedre Østfoldbanen for toetasjes tog.

  • Vil ikke utsette Østfoldbanen

    Politikerne i Østfold fylkeskommune protesterer mot en utsettelse av InterCity-utbyggingen på Østfoldbanen. Det ble klart i fylkestingsmøtet i går. De forventer, som et minimum, at strekningene gjennom byene følger den framdriftsplanen Stortinget la opp til.