NRK Meny

Har få spor å gå etter

Politiet vet foreløpig lite om volden mot en Sarpsborg-08 spiller natt til søndag. Nå ber de om opplysninger fra to polske menn som befant seg i området.

Krimsjef i Sarpsborg, Kai Andersen

Politiet har få spor å gå etter at Alvaro Baigorri skal ha blitt slått ned, og ber om hjelp fra publikum.

Foto: Anders Winlund / NRK

Artikkelen er flere år gammel.

Politiet har ingen mistenkte etter at Alvaro Baigorri ble slått ned natt til søndag.

Omtrent i samme tidsrom som hendelsen, skal to polakker ha opptrådt bråkete inne på Olsens Pub. De skal ha blitt vist bort fra stedet.

– Siden det er kort vei fra puben til Glengsgata, ønsker vi å kartlegge polakkenes videre bevegelser, sier kriminalsjef Kai Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Ingen signalement

Kriminalsjefen understreker imidlertid at politiet ikke vet om mennene kan settes i sammenheng med det som skjedde med 08-spilleren.

Fordi mennene angrep bakfra har ikke Baigorri kunnet gi noen god beskrivelse av dem.

Det skal imidlertid ha vært mye folk i sentrum da den antatt uprovoserte volden fant sted. Politiet i Sarpsborg oppfordrer derfor eventuelle vitner om å ta kontakt med Sarpsborg politistasjon.

Skal ha blitt slått og sparket

Sarpsborg 08-spilleren var ute og gikk alene, da han ved 01.30-tiden skal ha blitt slått ned bakfra i Glengsgata utenfor inngangen til SATS.

Etter å ha falt i bakken skal han ha blitt sparket flere ganger av to ukjente unge menn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sa nei til ulvejakt i Østfold

    Det blir ingen ordinær ulvejakt i Østfold i vinter. Det har Rovviltnemndene i Hedmark, Oslo, Akershus vedtatt i dagens møte. Men det skal felles 12 ulver utenfor ulvesonen i Akershus og Hedmark kommende vinter. Møtet fortsetter utover ettermiddagen, og skal blant annet avgjøre hva som skal skje med de 16 ulvene i Julussa- og Osdalsflokken i Hedmark.

    Ulv